sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste 5/5

Arkikuvahaasteen viimeiset kuvat.


Minulla on ollut aika poikkeuksellinen viikonloppu. Olen ollut koko viikonlopun koulutuksessa, opiskelemassa aarrekarttaan liittyviä asioita. Opiskelimme teoriaa, teimme erilaisia aarrekarttoja, esim. kirjemuotoon tehdyn aarrekartan, auditiivisen aarrekartan ja kinesteettisen aarrekartan. Tajusin kurssin aikana, että aiemmin tekemäni aarrekartta ja myös kurssille tekemäni ennakkotehtävät ovat enemmän yleiskarttoja, toiveiden "varastokarttoja" kuin varsinaisia "tehokkaita" aarrekarttoja. Kurssi jatkuu vielä toisen viikonlopun verran kesäkuun lopulla, tässä välissä pidän aarrekartan minikurssin muutamalle tuttavalleni.

Tällä hetkellä mindfulness kuuluu jokaiseen päivääni. Olen yrittänyt muistaa hengittämisen ja pysähtymisen jokaisessa päivässä. Nyt pyrin lisäksi joka ilta tekemään jonkin harjoitteen cd:n avulla.


Viikonloppuisin meillä pestään pyykkiä. Ja tähän vuodenaikaan kuivatetaan ulkonarulla. Ei ihan puhtaat valkeat lakanat, vaan tällä kertaa pyykkikone pyöritti värikästä retroa.


Ja vielä kuvia pihalta. Tässä vaiheessa jokaisen pihanomistajan arkea lienevät pihahommat. Haravoiminen, kitkeminen, kukkapenkkien laittaminen kuntoon. Avautuvien kukkien ihaileminen.
Arkikuvahaaste viideltä päivältä on ohi. Tänä aikana omat tekniset taidot ovat lisääntyneet paljon. Ennen tätä haastetta tarvitsin mieheni tai esikoisen apua kuvien siirtämiseen, pienentämiseen jne, nyt osaan tehdä ne jo ihan itse. Koko ajan opin jotain uutta valokuvaamisesta ja bloggaamisesta. Hyvä minä! Toivon sinullekin onnistumisen hetkiä tulevaan viikkoon.

Tänään on Kansallinen veteraanipäivä. Kuulin uutisista, että tämän vuoden teema on "Kiitollisina kohti tulevaisuutta". Hyvä teema itse kullekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina!