torstai 24. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste 1&2 / 5

Sain facebookin kautta haasteen kuvata arkea. Laitan kuvat myös tänne blogiin.

Keskiviikon arkea. Kun saavuin töistä kotiin, ruokapöytämme näytti tältä. Todellista arkirealismia. Kotivinkki on yksi mun suosikkilehdistä, Aku Ankka on esikoisen suosikki.

Sohvalla oli puhtaita vaatteita iso kasa viikattavaksi kaappeihin. Päällimmäisenä näkyy poikien vaatteita, Villervallan, Molo Kidsin ja Nova Starin paitoja.


Ja vielä tämän hetkinen iltasatukirjamme. Etsiväkerho Hurrikaani ja kammokellari. Juuri saimme edellisen Etsiväkerho Hurrikaanin loppuun (Etsiväkerho Hurrikaani ja kadonneet kortit) ja heti aloitettiin seuraava. Ehkä luetaan koko kirjasarja läpi. Kirjoissa on sopivasti toimintaa ja jännitystä ja tykkään lukea niitä ja pojat tykkäävät kuunnella.

Keskiviikkona oli myös kuopuksen kuvataidekoulu ja mies kävi omakotiyhdistyksen kokouksessa.

Torstain kuvat:

Pyörä on tärkeä tekijä arjessa. Sillä kuljen töihin kesät talvet, kirjastoon, ruokakauppaan, kirppiksille. Usein pyöränkorissa kulkee jotain mukana. Tänään orvokkeja.

Vappuviipperät on ostettu, samoin kuin simatarvikkeet. Sima on myös laitettu tulemaan. Tosi kivat Vilacin viipperät näin Tekemisen maku blogissa. Meidän viipperät on ostettu ihan Citymarketista.
Torstaina olin myös koulun vanhempainyhdistyksen kokouksessa. Ja torstai on mun telkkari-ilta. Ensin katson Supermarjoa ja sen jälkeen tulee toiselta kanavalta Klikkaa mua. Torstai on minulle viikon viimeinen työpäivä, olen perjantaisin osittaisella hoitovapaalla.

2 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia arjestasi! Minä en päässyt taaskaan vanhempainyhdistyksen kokoukseen, nyyh. Mutta ihanaa, että yhditys on aktiivinen.

  Tänään pitääkin ostaa simatarpeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhempainyhdistyksessä voi olla mukana monella tapaa. Kaikki eivät pääse mukaan kokouksiin, mutta aina tarvitaan talkoolaisia tapahtumiin tai leipojia tapahtumiin. Ja mukana voi olla myös vaikkapa päivittämällä yhdistyksen blogia.

   Mukavaa alkavaa viikonloppua!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!