maanantai 2. tammikuuta 2017

Voimavaroja vanhemmuuteen - verkkovalmennus


Voimavaroja vanhemmuuteen - verkkovalmennus on nyt toisen kerran myynnissä. Kurssimateriaalia on vähän uudistettu, sinne on lisätty tietoa esimerkiksi stressinhallinnasta, oman ajattelun merkityksestä ja itselle armollisemmasta elämäntavasta. Lisäksi kurssiin on luotu bonukseksi pdf-tiedosto aikuisille ja lapsille sopivista yhteisistä mindfulness-harjoituksista.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haluatko löytää rennomman tavan elää, olla enemmän läsnä arjessasi ja alkaa voida paremmin? Pohditko omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä? Mietitkö, miten voisit olla vanhempi, joka osaa ottaa rennosti ja jolla on hyvä olla itsensä kanssa?

Vanhemmuus on täynnä haasteellisia tilanteita. Arki on puuduttavaa ja usein täynnä pienempiä ja isompia vastoinkäymisiä. Pinnaa kiristää ja omat tarpeet unohtuvat helposti pyykkivuoren alle. Kuulostaako tutulta?

Voimavaroja vanhemmuuteen -verkkovalmennus on suunniteltu vanhempien hyvinvoinnin tukemiseksi. Kurssilla opit, miten voit käsitellä stressiä ja hankalia tunteita arjessa ja miten lisäät myönteisyyttä ja iloa arkeen. Saat keinoja olla lempeä ja myötätuntoinen perhe-elämäsi tärkeintä tyyppiä – Sinua Itseäsi – kohtaan. Valmennuksen aikana saat oivalluksia, miten voit tukea omaa hyvinvointiasi ja millaisia pieniä keinoja voit ottaa arkeesi hyvinvointisi ja jaksamisesi tueksi. Opit huomaamaan myönteisiä asioita arjessasi ja lisäämään kiitollisuutta elämääsi. Saat keinoja myötätuntoiseen elämään niin, ettet enää kritisoi itseäsi ja tapaasi olla vanhempi. Elät täydemmin ja nautit arjestasi enemmän. Kurssi sopii kaikenikäisten lasten vanhemmille.

Valmennus on sinua ja sinun elämääsi varten. Se aika, jonka keskityt valmennukseen, on sijoitus sinulle tärkeiden asioiden tapahtumiseksi tästä eteenpäin. Voimavaroja vanhemmuuteen -valmennuksessa työote on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Tarkoituksena on tuottaa oivalluksia, joiden kautta sinä voit lähteä muuttamaan omia toimintatapojasi kohti itseäsi arvostavaa, hyvinvoivaa ja rentoa vanhemmuutta.


Voimavaroja vanhemmuuteen -verkkovalmennus on kolmen viikon mittainen. Saat kolmena peräkkäisenä perjantaina (13.1.‒27.1.) sähköpostiisi linkin, jolla pääset valmennussivulle. Jokaiseen valmennusviikkoon kuuluu kirjallinen materiaali valmentavine kysymyksineen, äänite viikon teemoista ja kaksi hyvinvointiasi tukevaa mindfulness-äänitettä. Kirjalliset materiaalit ovat helposti tulostettavissa ja näin pystyt tekemään niihin omia merkintöjä ja muistiinpanoja. Kurssin bonuksena saat PDF-tiedoston, johon on koottu mindfulness-harjoituksia, joita lapset ja aikuiset voivat tehdä yhdessä.
Voimavaroja vanhemmuuteen -verkkovalmennuksen hinta on 26 €.

Valmennuksen voi tilata Holvi-verkkokaupasta. Valmennus on myynnissä torstaihin 12.1. klo 21 asti.

Valmennusviikkojen teemat

Viikko 1: Myönteisys ja kiitollisuus arjessa

Pääset tekemään oman hyvinvointisi kartoituksen. Opit lisäämään myönteisyyttä, onnellisuutta ja kiitollisuutta arkeen. Saat ajatuksia, miten luoda hyvä suhde itseesi ja miten opit arvostamaan itseäsi vanhempana.

Ensimmäisen viikon mindfulness-äänitteet ovat Pieni hengähdystauko ja Kiitollisuusmeditaatio.

Viikko 2: Hyvinvoiva mieli ja keho

Tutustut mindfulnessiin ja siihen, miten se voi auttaa sinua voimaan paremmin. Opit pitämään huolta omasta tahdonvoimastasi. Opit toimivia reagointitapoja stressin kohtaamiseen. Saat keinoja sekä kehosi että mielesi hyvinvoinnin tukemiseen.

Toisen viikon mindfulness-äänitteet ovat Lyhyt kehoskannaus ja Pieni hymy.

Viikko 3: Myötätunto ja tunnetaidot hyvinvoinnin vahvistajina

Opit olemaan myötätuntoinen ja armollinen itsellesi vanhempana. Opit, kuinka pysyä rauhallisena lapsen kanssa ja miten harjaannuttaa tunnetaitoja haastavissa tilanteissa. Saat keinoja jatkuvasti hyvinvoivaan vanhemmuuteen.

Kolmannen viikon mindfulness/itsemyötätuntoäänitteet ovat Hengitellen itsemyötätuntoa ja Myötätuntoinen ystävä.

Palautetta aiemmilta Voimavaroja vanhemmuuteen -kursseilta:


"Sain työkaluja positiivisuuden vaalimiseksi ja oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. Jatkossa osaan aktiivisemmin hakea ja löytää omia hetkiä arjessa".

"Sain kurssista vinkkejä sekä arjen tilanteisiin että jatkojalostettavaksi tuleviin haasteisiin. Kurssi vahvisti käsitystäni siitä, että vanhemmuuteen ja omaan hyvinvointiin kannattaa panostaa eli että olen oikealla tiellä".

"Iso kiitos hienosta verkkovalmennuksesta. Itselleni suurin oivallus, joka kylläkin on ollut aina mukana elämässä, mutta jostain syystä se on unohtunut tässä arjen kiireessä, on ollut itselle armollisuus ja positiivinen puhe pään sisällä. Sen vaikutuksen tuntee heti. Vielä on tekemistä, mutta kyllä se onnistuu! Ja aivan huippua että näitä materiaaleja voi käyttää vielä pidempään. Itse tulostin kaikki materiaalit"

Voimavaroja vanhemmuuteen -verkkovalmennus alkaa perjantaina 13.1. Voit ostaa valmennuksen to 12.1. klo 21 asti.


Kyllä, haluan mukaan ja tilaan valmennuksen tästä!
 

Voimavaroja vanhemmuuteen -verkkovalmennuksen on kehittänyt Heli Mäkelä, joka on kahden kouluikäisen lapsen äiti ja yrittäjä. Heli on koulutukseltaan sosionomi, toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen valmentaja/coach, mindfulness-ohjaaja ja Lasten Tunnetaito -ohjaaja. Lisää Helistä voit lukea täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina!