sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Mun ekat 21 / 101


Vastaisku ankeudelle - blogissa oli postaus 101-tavoitelista vuodelle 2017 ja siitä sain idean listata omia tavoitteitani tälle vuodelle. Tässä ensimmäiset 21. Joukossa on sekä isompia että pienempiä tavoitteita. Koska keksittävänä on vielä 80 tavoitetta lisää, niin aika pieniin omat tavoitteet on pilkottava.

1. Satsaan hyvinvointiin ja terveyteen
2. Käyn hierojalla säännöllisesti
3. Kokeilen metamorfista hoitoa
4. Käyn Mo Cafessa brunssilla
5. Käyn yinjoogassa maanantai-iltaisin
6. Kokeilen tuorepuuroa
7. Teen Härkiksestä uusia ruokia, esimerkiksi moussakaa
8. Välitän itsestäni niin paljon, että valitsen mieluummin mindfulness-harjoituksen tekemisen kuin netin selaamisen
9. Kehitän yrittäjyyteen liittyviä taitojani (tästä on tulossa myöhemmin oma postaus)
10. Osallistun satujoogakoulutukseen
11. Ostan museokortin ja käyn museoissa nykyistä aktiivisemmin
12. Käyn katsomassa Keravan taidemuseo Sinkassa "Näkyväksi neulottu" - näyttelyn
12. Syvennän mindfulness- ja itsetuntemustaitojani osallistumassa itsemyötätuntokoulutukseen
12. Koukutun Sykkeeseen. Tämä on jo tapahtunut. Katsoin neljännen kauden jaksot läpi kahdessa päivässä. En ymmärrä, miksi en ole katsonut tätä sarjaa aiemmin. Nyt alan katsoa sarjaa nurinkurisessa järjestyksessä, varasin kirjastosta ykköskauden dvd:n ja saan se jossakin vaiheessa talvea katsottavaksi
13. Käyn vegaanisella nakkikioskilla
14. Kokeilen ilmajoogaa
15. Kunnioitan kehoni tuntemuksia ja annan niille huomiota. Sallin itseni olla myös väsynyt.
16. Suunnittelen viikon ruokalistan etukäteen, jo sunnuntaina. Se helpottaa paljon arjen sujuvuutta.
17. Järkeistän työskentelytapojani ja tottumuksiani
18. Kiinnitän entistä enemmän huomiota omiin rajoihin ja osaan sanoa myös ei
19. Vähennän sokerin käyttöä
20. Kokeilen 5Rhytms-tanssia
21. Syön enemmän hedelmiä ja marjoja. Kasviksia syön jo paljon, mutta erityisesti marjojen syöntiä voisin lisätä. Olisi myös hyvä muistaa, että niitä löytyy ihan omasta pakastimesta

Millaisia isoja ja pienempiä tavoitteita sinulla on tälle vuodelle?

8 kommenttia:

 1. Pieniin pilkotut toiveet ja suunnitelmat toteutuvat useammin kuin tosi isot, niin lulen. :) Monenlaisia, hyviä toiveita ja aikomuksia sinulla. Sopivasti tekemistä ja armollisuutta - tasapainoa. ♥

  Minä olen aika epäsuunnitelmallinen, vaikka haaveilen paljosta. Joskus mietin, että tällainen listaaminen voisi auttaa. Voisin aloittaa sinun listasi kohdasta 16. Ja sitten jatkaa muihin... Jos vaikka saisin 50 kasaan omaan muistikirjaani.

  Hyvää alkavaa arkea! Täällä ollaan sikäli ihmeen valmiita, että lasten reput on otettu eteiseen, avaimet löydetty ja todistuksetkin on allekirjoitettuna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin uskon, että pieniin pilkotut tavoitteet on paljon helpompi toteuttaa kun isot.

   Hyvä kun muistutit. Ei ole allekirjoitettu todistuksia eikä reppuja katsottu valmiiksi. Teen sen seuraavaksi. Mutta viikon ruokalista on suunniteltu ja käyty ruokaostoksilla.

   Hyvää alkavaa arkea teillekin!

   Poista
 2. Tuossa oli monta jotka voisin poimia itsellekin :) Ja syke-koukku tuli mullekin, tosin nyt uusia jaksoja jo janoaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, poimi vaan!

   Minäkin toivoisin uusia Syke-jaksoja. Ilmeisesti sarja on nyt katkolla eikä mahdollisesti jatku. Minä en ole nähnyt aiempia kausia, joten minun Syke-nälkääni tyydyttää nyt vanhempien kausien katsominen.

   Poista
 3. Oi, missä on vegaaninen nakkikioski? Musekortin hankkimiselle iso peukku. Omia tavoitteita voisi tosiaan käydä läpi, hyvä idea. Hassua, mutta vasta äsken huomasin, että meidän s-market on täynnä punalaputettuja -30% tuotteita, varsinkin viikonloppuisin. En ole juuri koskaan ostanut niitä, mikä on hölmöä. Yksi tavoite voisi olla, että jos eineksiä tekee mieli, niin ostan ne sillä -30% alella. Säästyy rahaa ja kaupan ruokajätteen määrä hiukan vähenee. Viikon ruokalistan suunnittelu on myös hyvä idea. Oli mulla käytössä välillä, mutta nyt ole taas lipsunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vegaaninen nakkikioski on Etutöölössä, Museokadulla. Sen nimi on Jänö. Käsittääkseni se on nyt remontin takia suljettu ja se avautuu taas jossakin vaiheessa kevättä.

   Meillä mies ostaa usein noita punalaputettuja tuotteita. Viikon ruokalista on ollut meillä käytössä aika ajoin ja sitten taas lipsun siitä tavasta ja kaikki hankaloituu. Nyt taas on pyrkimyksenä palata ruokalistan suunnitteluun.

   Poista
 4. Niin hyviä tavoitteita!!! Taidan kopioida idean ja tehdä itsekin vastaavanlaisen postauksen listoineen :D Ja minä myös haluan testata vegaanisen nakkikioskin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva lukea sinun postauksesi tavoitteistasi. Minä voisin alkaa kirjata minun seuraavaa kahtakymmentä tavoitetta. Näitä on kiva miettiä ja kirjata ja kun ne julkisesti kirjaa, ne tulee helpommin ja varmemmin myös toteutettua.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!