perjantai 27. tammikuuta 2017

Verkkovalmennus "Myrkyn sydän - kuinka pysyä rauhallisena lapsen saadessa raivarit" nyt myynnissä


Viime syksynä suuren suosion saanut Myrskyn sydän  - verkkovalmennus on taas myynnissä. Tämä valmennus on saanut huiman hyvää palautetta, olen niin ylpeä tästä valmennuskokonaisuudesta!

Myrskyn sydän -verkkovalmennus on suunnattu sinulle, joka haluat löytää rauhallisia ja tietoisia toimintatapoja lapsen raivotessa. Et halua enää huutaa lapsellesi. Et halua enää menettää hermojasi päivittäin. Haluat olla rauhallinen, hyvinvoiva ja tasapainoinen vanhempi. Olet valmis muuttamaan omia toimintatapojasi päästäksesi tähän tavoitteeseen.

Verkkovalmennus Myrskyn sydän – kuinka pysyä rauhallisena lapsen saadessa raivarit on saanut alkunsa kysymyksistä, joita minulta kysytään usein: Miten olla huutamatta lapselle? tai: Miten pysyä rauhallisena, kun lapsi huutaa ja raivoaa ja minunkin tekisi mieli huutaa ja raivota?

Tällä kurssilla kurssilla pääset tutustumaan mindfulnessiin ja siihen, miten se voi auttaa sinua tilanteissa, joissa hermot meinaavat mennä. Läsnäolon ja pysähtymisen taito on tunteiden säätelyn perusta. Aikuisen tärkein tehtävä on toimia mallina tunteiden säätelylle ja niistä selviämiselle, erityisesti haastavina hetkinä. Millaista mallia sinä annat lapsellesi tunteiden säätelystä?

Myrskyn sydän -verkkovalmennus kestää kolme viikkoa. Verkkovalmennus sisältää kirjallisen, tulostettavissa olevan aineiston viikon teemoihin liittyen. Lisäksi jokaiseen viikkoon kuuluu syventävä äänite ja kaksi mindfulness-äänitettä, joiden avulla saat itsellesi hyvinvointia ja joiden kautta pääset tutustumaan siihen, miten mindfulness voi auttaa sinua kohti rauhallisempaa vanhemmuutta. Halutessasi pääset mukaan suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voi keskustella valmennuksen aiheista. Saat valmennusaineiston käyttöösi perjantaisin 3.2.‒17.2. Aineisto on käytössäsi toukokuun 2017 loppuun saakka. Äänitteet ovat helposti tallennettavissa omille laitteillesi, ja voit tulostaa kirjallisen aineiston omaan käyttöösi. Myrskyn sydän -verkkovalmennus maksaa 29,90 €.
 
Myrskyn sydän -verkkovalmennus sisältää valmennuksellisia kysymyksiä, joiden avulla pääset soveltamaan tietoa omaan perheesi tilanteeseen. Kysymyksiin vastaamalla saat uusia oivalluksia ja pääset tarkastelemaan nykyisiä toimintatapojasi ja luomaan uusia, toimivampia toimintatapoja.

Kyllä, haluan ehdottomasti oppia keinoja rauhallisempaan ja tasapainoisempaan vanhemmuuteen, ja ilmoittaudun mukaan valmennukseen.


Valmennusviikkojen sisältö

Viikko 1

 • Mikä voimakkaissa tunteissa on niin vaikeaa?
 • Mitä ihmisessä tapahtuu, kun hän suuttuu?
 • Aivojen ylätie ja alatie
 • Vanhemman vastuu omista tunteista ja vanhemman oma kasvuprosessi
 • Mindfulness ja tietoisuustaidot matka-apuna rauhallisemmaksi vanhemmaksi
Ensimmäisen viikon mindfulness-äänitteet ovat Hyväksyvän ja tietoisen läsnäolon harjoitus ja Hengitys lempeänä kosketuksena.

Viikko 2

 • Hengityksen merkitys
 • Vinkkejä rauhoittumiseen
 • Miten lasta voi auttaa rauhoittumaan?
 • Tunteiden tarttuminen
 • Mitä tehdä, kun tilanne on päällä lapsen kanssa?
 • Aktiivinen kuuntelu
 • Oman hyvinvoinnin merkitys
 • Miten lisätä seesteisyyttä ja mielenrauhaa omaan arkeen?
Toisen viikon mindfulness-äänitteet ovat Nyt on näin ja Vuorimeditaatio.

Viikko 3

 • Tunnetaitojen harjaannuttaminen haastavissa tilanteissa
 • Turvaohjeet tukaliin tunnehetkiin
 • Tunteiden säätely -volyyminappula
 • Itsemyötätunto ja sen merkitys haastavista tilanteista selviytymisessä
 • Miten korjata tilanne, kun joskus sitten tulee kuitenkin huudettua lapselle?
 • Kysymyksiä oman kiukun tarkasteluun
 • Positiivisen muutoksen kierre
Kolmannen viikon mindfulness-äänitteet ovat Rauhoittuminen mieltä kiihdyttävässä tilanteessa ja Pieni hymy.

Tulen ehdottomasti mukaan, ja tilaan valmennuksen itselleni.


 Palautetta Myrskyn sydän -valmennuksesta

"Kiitos ihanasta kurssista. Se näkökulma ja ne faktat mitä toit kurssissa oli huima ja ammattitaitoinen. Kurssilla oli tosi kivoja harjoitteita kuunneltavaksi, etenkin ihan ensimmäinen kosketti minua. Itse olin mielissäni lyhyistä ja ytimekkäistä teksteistä, jotka oli sen vuoksi helposti lähestyttäviä eikä niitä tullut heti mieli ohittaa. Olet super, rohkea, taitava!"

"Kokonaisuudessaan valmennus oli hieno! Pidin kovasti kunkin viikon lopussa olevista viikko-äänitteistä ja niihin liittyvistä mindfulness-harjoitteista. Viikkojen sisällöt oli jäsennelty hyvin ja selkeästi, niin että aiheet tukivat kokonaisuudessa toinen toistaan. Tärkeä viesti oli se, että meidän pitää vanhempina pitää hyvää huolta itsestämme kyetäksemme toimimaan hyvinä peileinä lastemme tunteille. Sain paljon käytännön ohjeita hallita omia ns. negatiivisia tunteita (mm. hengitys, aktiivinen kuunteleminen, itsemyötätunto). Parasta valmennuksessa oli hyväksyvä ja salliva ilmapiiri: negatiiviset tunteet kuuluvat elämään ja niitä voi oppia hallitsemaan. Haluan vielä sanoa: hienoa työtä, Heli!"

"Myötätunto niin lasta kuin itseään kohtaan kolahti minuun syvästi. Olen opetellut itse antamaan myötätuntoa lapselle haastavissa tilanteissa ja nähnyt sen toimivan, nyt olisi sitten oman itsensä aika! Lisäksi konkreettiset rauhoittumisvinkit oli ihan loistava kokonaisuus, tuli olo, että siitä kyllä jokainen jotakin löytää".

"Kurssista oli kyllä tosi paljon hyötyä. Olen ennenkin yrittänyt olla läsnä ja hengitellä, mutta kurssin materiaaleista opin tekemään sen ns. oikein tai tehokkaammin. Äänitteet, etenkin vuorimeditaatio, on ollut ahkerassa kuuntelussa. Olen oppinut olemaan armollisempi itselleni, itse asiassa koko monen vuoden ajatustyöni vihanhallintani kanssa harppasi isosti eteenpäin, kun tajusin, ettei ne muutamat huonot hetket oikeasti vie pois sitä tosiasiaa, että suurimman osan ajasta olen hyvä äiti. Ja vain ihminen. Ja sen tajuaminen, että elää tässä hetkessä eikä jää märehtimään liikaa huonoja hetkiä, on ollut todella hyödyksi. Sanoisin, että parhaiten käytetty kurssiraha ikinä. Kiitos paljon siis"

"Äänitteitä olen kuunnellut paljonkin, ja niistä on alkanut olla hurjan paljon apua. Hengityksen olen oitis ottanut käyttöön, ja se on tuonut tietoisen tauon aina. Vielä pitäis oppia nousemaan kunnolla tunteen yläpuolelle, tai siis, että huomaa sen tunteen, mutta antaa sen olla, mennä ja tulla (esimerkiksi suuttumus). Eihän heti voikaan osata täydellisesti, ja siksi olenkin hämmästynyt, miten nopeasti vain äänitteistäkin on ollut apua!"
Myrskyn sydän -verkkovalmennuksen on kehittänyt Heli Mäkelä, joka on kahden kouluikäisen lapsen äiti ja yrittäjä. Heli on koulutukseltaan sosionomi, toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen valmentaja/coach, mindfulness-ohjaaja ja Lasten Tunnetaito -ohjaaja. Omat lapset ovat opettaneet kaikkein eniten kiukusta, sen kohtaamisesta ja rauhallisena pysymisestä.

Jos hermosi palavat helposti lapsen kanssa etkä tule mukaan tälle kurssille, lupaathan hakea apua itsellesi ja perheellesi vaikkapa perheneuvolan, vanhempainryhmän tai jonkin muun kurssin kautta. Kun päätät tehdä myönteisiä muutoksia omissa toimintatavoissasi lasten kanssa, kasvat myös ihmisenä ja autat lapsiasi kasvamaan tasapainoisiksi aikuisiksi.

Myrskyn sydän -verkkovalmennuksen hinta on 29,90 €. Valmennus on myynnissä to 2.2. klo 23 asti. Ensimmäisen valmennuspostin saat perjantaina 3.2. Lisätietoja valmennuksesta voi kysyä Heliltä, heli (at) kasvuntaika.fi.

Kurssin myyntisivu nettisivuillani Verkkovalmennus Myrskyn sydän - kuinka pysyä rauhallisena lapsen saadesssa raivarit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina!