sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Vauvalahjaa ostamassaYstäväni Henna avasi Korson aseman puodin kesällä. Puoti toimii pääasiassa nettipuotina, mutta joka keskiviikkoilta ja aika ajoin muulloinkin puotiin pääsee ostoksille paikan päälle. Olen ihaillut fb-sivujen kautta puodin valikoimaa ja kun näin, että puotiin tuli lapsille sopivia tuotteita, päätin heti, että lastemme vauvaserkku saa lahjansa puodin valikoimasta.

Pojille syntyi poikaserkku reilu viikko sitten. Miehen veljen perheeseen syntyi toinen lapsi, heidän esikoinen, 4 v tyttö, on kummilapsemme.


Korson aseman puoti on lahjatavarakauppa, josta löytyy kaikkea kaunista niin sisustukseen kuin askarteluun. Puodista löytyy niin korituotteita, kangaskasseja, kynttilöitä, tossuja, huiveja, koruja kuin erilaisia teippejä, toimistovälineitä ja muistivihkoja. Henna kertoi, että puodin hitti ovat olleet yövalot, joita löytyykin paljon erilaisia.

Puodissa sattui samanaikaisesti asioimaan Lumiomena-blogin Katja tyttölauman kanssa ja oli hauska katsella tyttöjen innostusta kaiken pienen ja suloisen ympärillä.
Ja mitä ostin vauvalahjaksi? Päädyin ostamaan lahjan sekä vauvalle että hänen isosiskolleen. Poikavauva saa sinisen pilviyövalon ja isosisko päärynäyövalon. Minusta molemmat ovat ihania myös sisustustavaroina. Olisin itse ainakin ollut tosi iloinen, jos joku olisi ostanut meille tuollaiset lahjat. Itseäni jäi vielä himottamaan Made by Mekki - imetysasennekoru (itsehän en ole imettänyt enää vuosiin, mutta tuo koru on kaunis ja olen kaikin puolin imetysmyönteinen) ja ananasyövalo, jolle mietin paikkaa omassa kodissamme. Toivon, että puotiin tulee vielä uutta valikoimaa joulun alla, jotta saisin ostettua mahdollisimman paljon joululahjoja paikallisen yrittäjän puodista.Tämä postaus on tehty halusta auttaa pienyrittäjää saamaan puotiaan tunnetummaksi. Itse yrittäjänä tiedän yrittäjyyden ja markkinoinnin haasteet. Henna kirjoitti reilu vuosi sitten blogiinsa uniluennoistani ja muista palveluistani ja muistan kuinka kiitollinen olin siitä, että joku halusi kirjoittaa yrityksestäni blogiinsa.


Suosittelen kurkkaamaan myös Hennan Koti asemalla - blogiin. Heidän kotinsa on ihan mielettömän kaunis. Itse pääsen ihastelemaan kotia kuukausittain, kun olen käynyt jo kolme vuotta Hennan järjestämässä kässäkerhossa.

8 kommenttia:

 1. Olipa kiva postaus :) Itselleni tuo blogi olikin jo entuudestaan tuttu (aika tuore löytö tosin) ja kaupankin muistan siellä mainitun. Pitää tutustua valikoimaan - itselläni on myös ihan tuore tulokas ystäväpiirissä :) PS. Ihanat yövalot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tutustumaan puodin valikoimaan. Ja myös Hennan blogiin. Nuo yövalot ovat superihania. Haluaisin meillekin noita!

   Poista
 2. Nuo yövalot ovat kyllä tosi hurmaavia ja oivallisia lahjaideoita. Kivan näköinen kauppa muutenkin. Laitoin heti sivun muistiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yövalot ovat tosi ihania. Noita on kiva antaa lahjaksi perheille. Tekisi mieli ostaa itsellenikin yövalo.

   Poista
 3. Oli kyllä hauska nähdä viime viikolla! Täällä lempeä pilvi-yövalo loistaa nyt tytön pöydällä.

  Ihana kauppa tuo Korson aseman puoti - ja ne kielotapetit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli hauska nähdä. Minunkin tekisi mieli hankkia yövalo, ihan itselleni.

   Korson aseman puoti on ihana ja koko koti on valtavan kaunis. Ihania tapetteja ja yksityiskohtia täynnä.

   Poista
 4. Ihana pieni puoti <3 Aivan mahtavia lahjaideoita ja nuo yölamput! Aivan mahtavaa kun viet isosiskollekin oman.

  Kiitos blogivinkeistä, ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on kiva idea vielä lahja sekä vauvalle että sisarukselle. Itse tykkäsin kun jotkut toivat meillekin pienen muistamisen kummallekin kuopuksen synnyttyä.

   Puoti ja blogi ovat ihania, olen samaa mieltä.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!