sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Tehokkaasti sairastettu flunssa


Sairastin tässä syyslomalla erittäin tehokkaan superflunssan. Se tuli päälle rytinällä ja yhtä nopeasti kuin se tulikin, se lähti myös pois.

Viime sunnuntaina tunsin kuinka pienet vilunväreet menivät kehoni läpi. Maanantaina tunsin pari kertaa useammin noita vilunväreitä. Mielessäni kävi ajatus, että taidan saada flunssan syyslomani kunniaksi. Ja näinhän siinä kävi. Tiistaina kun olin ohjannut viimeiset ryhmät ennen lomaani, nenä alkoi valua solkenaan, järkyttävät vilunväreet valtasivat minut ja päätä alkoi särkeä. Superflunssa selätti minut. Painuin kahden peiton alle nukkumaan. Siellä vällyjen alla olin sitten suunnilleen vuorokauden, kunnes oli pakko nousta ylös. Olin varannut itselleni ja lapsille bussiliput keskiviikkoillalle syysloman Mikkelin reissua varten. Se bussimatka oli aika uuvuttava kipeänä.

Seuraavana päivänä minulla oli ääni painuksissa, mutta muuten kaikki flunssan oireet olivat jo poissa. Perjantaina olin täysin terve. Superflunssa vei minut hetkessä täysin sängyn pohjalle, mutta yhtä nopeasti kuin se tuli, se meni myös pois. Tuli mieleen, että tämä(kin) taitaa olla sitä yrittäjän tehokkuutta.


Valitettavasti minulla ei ole antaa mitään vinkkilistaa "kolme keinoa kuinka selätät flunssan alle kahdessa vuorokaudessa". En ole ottanut tupla-annoksia c-vitamiinia, en käytä nenäkannua enkä auringonhattu-uutetta. En höyryhengittele enkä käytä rohdosvalmisteita. Tämän kertaiseen flunssaan en ehtinyt edes juoda mustaviinimarjamehua, sitä meidän perheessä usein juodaan kipeänä.

Syyslomaan kuului tehokkaasti sairastetun flunssan lisäksi leffareissu Tatun ja Patun merkeissä ja uimahallissa käyminen poikien kanssa. Eilen illalla palasimme kotiin.

Mukavaa alkavaa viikkoa! Olethan muistanut osallistua ihanien Inspiraatiokorttien arvontaan?

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti flunssa jo helpottaa. Täällä sama: olen nyt alkavassa flunssassa, eilen illalla oli kuumetta, tänään vain lämpöä, mutta sellainen villasukka- ja sohvaperunapäivähän tästä tuli. Minullakaan ei ole koskaan mitään erityisiä flunssaohjeita, tai hunajaa koetan syödä, se jotenkin auttaa karheaan kurkkuun.

    Mitä piditte Tatusta ja Patusta? Mekin aiomme käydä katsomassa sen, mutta marraskuun puolella vasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen jo parantunut flunssasta, mutta perheemme kuopus näyttää nyt aivastelevan.

      Tatu ja Patu oli ihan kiva hyvän mielen leffa.

      Poista
  2. Meillä on puolestaan ollut syysloman riesana pitkään kestänyt nuha. Toivomme, että alkaisi pian helpottaa, niin pääsisimme testaamaan rempan jälkeen avautuneen Märskyn. Tatu ja Patu on ollut mielessä meilläkin. Ehkäpä se on lasten kanssa sinne suunnattava. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, nyt tuntuu olevan flunssaa aika monella. Toivon paranemista teille! Moni tuttavani on fb-päivityksistä päätellen käynyt tuolla Märskyssä. Kuten myös katsomassa Tatua ja Patua.

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!