tiistai 21. kesäkuuta 2016

Lomalainen ja arvontamuistutus!


Kuvassa istuu lomalainen. Olen nyt kesälomalla ja se tuntuu hemmetin hyvältä. Opiskelukirjat vaihtuu kevyeen kesälukemiseen. Päivistä poistuu aikataulut ja pakolliset menot. Tilalle tulee kirpparireissuja, spontaaneja retkiä ja lepäämistä. Lukemista ja pihahommia. Ehkä käsitöitäkin.

Huomenna lähden poikien kanssa kotiseudulleni Mikkeliin. Muutamaksi päiväksi valmiiseen ruokapöytään ilman velvoitteita kotitöistä. Juhannuksen jälkeen alkaa koko perheen yhteinen loma.


Tänään on ollut niin kepeä fiilis, että on tehnyt mieli tuulettaa. Aurinko hymyilee kilpaa kanssani!

Haluan muistuttaa vielä blogini lukijoita huomiseen iltaan asti olevasta arvonnasta, jossa voi voittaa  Villiinny villivihanneksiin. Elinvoimaa ja energiaa luonnosta - kirjan.

Ihanaa kesää ja juhannusta, olit sitten lomalla tai et!


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Erityisesti odotan meidän Viron reissua, Tallinnaa ja Haapsalua.

   Poista
 2. Ihanaa lomaa ja mukavaa Mikkelin reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Luulen,että Mikkelistä tulee raporttia Kansainvälisistä suurmarkkinoista, jotka siellä alkaa huomenna.

   Poista
  2. Kiva! Samat markkinat taisivat olla täällä Lahdessa, mutta jäivät käymättä.

   Poista
  3. Markkinat olivat myös meillä täällä Vantaalla toukokuun loppupuolella, mutta silloin olin koulutuksessa koko viikonlopun enkä päässyt paikalle. Mutta nyt pääsemme Mikkelissä.

   Poista
 3. Ihanaa lomaa sinulle! Toivotaan, että säät suosii 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Minäkin toivon hyviä säitä, erityisesti silloin kun olemme Viron reissulla. Mutta ei sadepäivä silloin tällöin haittaa, sade tekee puutarhalle hyvää.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!