perjantai 5. syyskuuta 2014

Yrittäjän päiväTänään on Yrittäjän päivä.Ja koska minä olen nyt yrittäjä, tämä on minun päiväni. Tätä päivää vietän käymällä toisen yrittäjän luona eli kampaajalla. Vien sinne iltapäivällä myös pojat.

Kasvun Taika löytyy nyt kaupparekisteristä. Ja myös facebookista. Tervetuloa tykkäämään! Yrittäjyyskurssini on nyt puolivälissä ja olen minä jotain kurssilla oppinutkin. Ja saanut sieltä myös yhden uuden yrittäjätutun, kenen kanssa voisi miettiä yhteisiä kuvioita. Ainakin on luvattu mainostaa puolin ja toisin palveluitamme.

Nettisivut eivät ole edenneet, koska mies on työmatkalla Bulgariassa. Maanantaina saan kuvattavaksi ihanan vauvan, tarkoituksena on ottaa vauvahierontakuvia. Sitten pääsen mainostamaan vauvahierontakurssejani.  Pikku hiljaa asiat nytkähtelevät eteenpäin.


Kohti viikonloppua. Huomenna käymme Sirkusmarkkinoilla ja mies palaa la-su välisenä yönä kotiin työmatkaltaan. Tällä viikolla äitini on ollut suureksi avuksi meille. Hän on katsonut poikien perään, kun minulla on ollut iltaisin kursseja ja töitä, hän on tehnyt omenasosetta meille vähintään seuraavan vuoden tarpeiksi, hän on tehnyt ruuat ja siivonnut. Antanut pojille välipalat ja iltapalat. Ollut varsinainen työmyyrä.

Viikonloppuna alkaa blogini ensimmäinen arvonta. Kannattaa siis pysyä kuulolla!

8 kommenttia:

 1. Pitääkin käydä tykkäämässä Facebookissa :)

  Mukavaa kun äitisi on ollut paljon apuna, niin olet saanut aloittaa yrittäjän taivalta levollisin mielin. Onnea yrittäjälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos käyt fb:ssa. Äitini on ollut kyllä tämän viikon pelastus. Minulla on ollut iltamenoja joka illalla (yksi työilta, yksi vanhempainilta ja kaksi yrittäjyyskurssi-iltaa) ja olisi ollut tosi kurjaa, jos pojat olisivat joutuneet selviytymään kaksin joka illasta. Iso kiitos äidilleni avusta.

   Ja kiitos onnitteluista! Vähitellen alan luoda verkostoja ja markkinointia. Oma katse suuntaa jo nyt ensi kevääseen ja sen kursseihin. Toki nyt syksylläkin ehdin vielä muutaman kurssin pitää.

   Poista
 2. Tässä postauksessa kipinöi uuden alku. Onnea yrittäjyyteen, suotuisia, menestyksekkäitä tuulia sinne päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi! Saan hurjasti voimaa näistä kannustavista viesteistä. Tähän viikkoon kun on sisältynyt myös toisenlaisia fiiliksiä. Huolta ja murheita niin paljon, että kehoni reagoi nokkosrokolla. Huolet eivät liity omaan perheeseen ja yritykseeni vaan lähipiiriin. Tasan ei mene nallekarkit, se on todettava, mutta toivon, että kaikki kääntyy vielä paremmaksi.

   Poista
 3. Hyvää Yrittäjänpäivää!
  Toivon onnea ja menestystä yrityksellesi!

  VastaaPoista
 4. Onnea yrittäjälle ja yritykselle! Voimia ja iloa matkaan! :)

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina!