maanantai 29. syyskuuta 2014

Hakusanoja


Minusta on hauska seurata, millä hakusanoilla blogiini tullaan. Viime aikojen parhaita hakusanoja ovat olleet:

"heittäytyä siihen taikaan"
Kuulostaa hyvältä! Minustakin olisi kivaa heittäytyä taikaan. Nyt olen tehnyt niin tiiviin työpäivän, että olen vähän tukossa ja ajatus muuhun kuin sänkyyn heittäytymisestä tuntuu vaikealta.

"kiukkupisteet kehossa"
En tiedä, missä on kehon kiukkupisteet, mutta tänään taas itselläni meinasi hermot kiristyä ja savu nousta korvista, kun tein yritykselleni katso-tunnistetta ja verotiliä eikä tuo(kaan) ollut ihan niitä simppeleimpiä palveluita, mitä on tarjolla. Jälleen kerran tuli mieleen, että tuonkin homman voisi taatusti tehdä helpommin. Kiukkupisteet kehossa aktivoituvat ihan varmasti ja aikamoiset hengitys- ja mindfulness-sessiot sain tehdä että sain pidettyä hermoni kasassa. Mutta valitettavasti blogistani ei löydy vastausta aiheeseen "kiukkupisteet kehossa"

"kiitos hyvää aarrekartta"
Kiitos, minullekin kuuluu ihan hyvää, mutta miten se liittyy aarrekarttaan? Aarrekartasta blogissani on kyllä parikin tekstiä.


"ohje positiivinen"
Tätä minäkin kaipasin muutama päivä sitten, kun PieleenMeneePessi oli meillä kylässä.

"miksi banaanit pakataan hedelmäpusseihin"
Sitä en tiedä minäkään. Kovasti olen ihmetellyt asiaa.

Edelleenkin ihan parhaat hakusanat, millä blogiini on tultu ovat "odotus piereskely". En tiedä, onko jollakin ilmavaivaongelmia raskausaikana vai pierettääkö jotakuta aina vaikkapa bussia odotellessa. Luulen, ettei tämä odotuspiereskelijä saanut ongelmaansa vastausta blogistani.

Seuraatko sinä hakusanoja, joilla blogiisi tullaan? Mitkä ovat olleet hakusanojen helmiä?

8 kommenttia:

 1. Seuraan, mutta en kyllä muista yhtään :D Tässä blogissa mulla on ollut kyllä harvinaisen tylsiä hakusanoilla eksyneet. "Jännin" taitaa olla tämän viikkoinen: "Mitä pojat ajattelee hiljaisista ja näteistä tytöistä" O.o Löytyiköhän vastaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle jää hakusanoista mieleen nämä vähän erikoisemmat. Suurin osa tulee mun blogiin esim. jonkun kirjan tai teatteriesityksen nimellä. Vestige Verdant on myös aika yleinen hakusana, jolla mun blogiini on tultu.

   Heh, pojat ja hiljaiset ja nätit tytöt....

   Poista
 2. :D Mulla ei ole koskaan ollut mitään hauskoja tai omituisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut aikaisemminkin mieleenpainuvia, esim. "irtisanoin itseni töistä, miten kertoa miehelleni". Jollain on ollut ongelmaksi asti ampiaisia koulun pihalla "ampiaisia koulun pihalla", mutta en tiedä, mitä apua hän ajatteli löytävänsä asiaan. Minun blogini kautta hän ei kyllä saanut apua. Mun blogiini tullaan kyllä koko ajan aika erikoisilla hakusanoilla, mitähän se kertoo blogistani....

   Poista
 3. Ihan hirveästi ei tule seurattua oman blogini hakusanoja, joskus olen vilkuillut. Ainoastaan noista oudoista on jäänyt mieleen maksullinen nainen :) Ei löytynyt, mutta riittävän monta kertaa maksullinen sanan toisto näyttää tuovan ja jossain kohtaa tekstiä sana nainen näyttää tuovan virhehitin :)

  Sekä mikä jaksaa hämmästyttää on, että heinäkuusta on ollut tasaisesti lukijoita vanhoilla joulukalenteripostauksilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ekat jouluintoilijat ovat jo vauhdissa. Minäkin olen jouluihminen, mutta vielä en ole suunnannut ajatustakaan jouluun. Mutta pikku hiljaa.

   Maksullinen nainen, juupa juu...

   Poista
 4. Jotenkin ihanan suloisia nuo hakusanat joilla blogiisi on tultu. Paitsi että banaanien pakkaamista muovipusseihin ihmettelen ja kauhistelen kyllä minäkin. Ei ole järkeä siinä puuhassa. Blogiini päädytään puolestaan yllättävän usein ihan oudon pervoilla hakusanoilla. "Himokas aviomies" on yksi julkaisukelpoinen sanapari millä on tultu blogiini. Ihmisillä on kaikenlaista mielen päällä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, himokas aviomies. Tekisi melkein mieli laittaa tuo googleen ja katsoa, mitä sivuja sieltä tulee....Minun blogiini ei olla (vielä) tultu pervoilla hakusanoilla.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!