lauantai 13. syyskuuta 2014

Amigurumeja

Tykkään virkata amigurumeja. Kummilapseni ovat saaneet lahjaksi milloin mitäkin. Pöllöjä, muffinsseja, angry birdsejä. Muutama amigurumi löytyy meiltä kotoakin.

Kuumailmapallo roikkuu kuopuksen huoneessa. Hänen huoneessaan on myös angry birdsejä. 

Super Marion Toadeja on myös tullut virkattua. Ja mustekala.Esikoisen huoneesta löytyy pöllöamugurumi.Ja kerrosvadissa keittiössä on muffinsseja, pullia ja mansikoita.

Oletko sinä virkkaillut amigurumeja?

12 kommenttia:

 1. En todellakaan, sillä neulaa/puikkoja ei ole tarkoitettu minun käteeni (paitsi mitä huonekalujen verhoilussa joutuu käyttämään) . Olet taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi! Minulle taas huonekalujen verhoilu on ihan tuntematonta puuhaa.

   Poista
 2. WAU! Aivan ihastuttavia, oletpa taitava! Haluaisin osata, mutta en ole vielä päässyt niin pitkälle että opettelisin. Ihania tuo mustekala ja pöllö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Amigurumit ovat aika helppoja tehdä, kun perustekniikan oppii.

   Poista
 3. Tiätkö, mulla on hillitön kiinnostus virkkaamiseen, mutta mä oon jotenkin kokenut että se näyttää tosi vaikealta, etten tiedä miten mun ad(h)d-oireinen pääni selviäisi siitä. Kaikki oppaatkin tuntuvat oilevan jo niille jotka osaavat enemmän, mulla onnistuu ehkä vielä ketjun tekeminen, mut siihen se sitten jää. Käsitöitä eläkepäivänsä tehnyt mummoni yritti monet kerrat opettaa, mutta ei saanut minua koskaan oppimaan. Ihania töitä olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amigurumien virkkaaminen on mun mielestä helppoa sitten kun oppii hahmottamaan perustekniikan. Minä itse kävin työväenopiston parin tunnin amigurumi-kurssin ja siitä se innostus lähti. Virkannut toki olen aiemminkin monenlaisia töitä.

   Poista
 4. Nämä on ihania! Itse en ole noin taitava - on valmistunut vasta pari pöllöä (plus pari koria). Tarkoitus olisi väkertää ja harjoitella enemmänkin - oi, jos olisi vain enemmän aikaa kaikkeen!Ovat kyllä tosi hienoja! :)
  Omat, toistaiseksi vähiin jääneet saavutukseni täällä:
  http://ainalahellani.blogspot.fi/2014/07/heinakuisia-kuulumisia.html
  http://ainalahellani.blogspot.fi/2014/07/nain-se-kesaloma-toimii.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi! Täytyy käydä kurkkaamassa sunkin virkkaukset. Minä olen virkannut enemmänkin amigurumeja, esim. erilaisia pöllöjä. Suurin osa mun virkkaamista amigurumeista on mennyt kummilapsille lahjoiksi ja niistä en ole tullut ottaneeksi valokuvia. Luultavasti jouluksi virkkaan seuraavat amigurumit, pitäisikin alkaa pian suunnitella, mitä sitä virkkaisi.

   Poista
 5. Voi miten ihania! Minun kädet ovatkin odottaneet jotain inspiraatiota,ehkäpä se oli tässä. Joskus vuosia sitten virkkailin jonkun pöllön, mutta se jäi sillon siihen. Virkkaaminen on kyllä ihanaa, siihen jää helposti koukkuun :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa jos sait inspistä! Mun pitäisi varmaan kylässä käydessä kuvata niitäkin amigurumeja, joita olen kummilapsilleni tehnyt. Siellä on nimittäin tosi kivoja juttuja.

   Nyt vaan virkkuukoukku käteen ja hommiin!

   Poista
  2. On aivan ihania! Pöllö on nätti samoin mustekala! Ja muut toki myös.

   Poista
  3. Kiitos! Minäkin tykkään näistä amigurumeista tosi paljon.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!