perjantai 24. maaliskuuta 2017

Hetkessä: Myydään 3 h+k


Kävin katsomassa ystäväni kanssa Aleksanterin teatterissa Suomen Komediateatterin uutuuden, tragikomedian Myydään 3h+k. Nelikymppinen Ronja palaa miehensä kanssa Laurin kanssa kaupungista maalle lapsuudenkotiinsa. Siellä Ronja käy Laurin kanssa läpi parisuhdettaan, kohtaa äitinsä - ja lopulta itsensä. Mitä jos elämä ei mennytkään niin kuin piti? Mistä löytyy onnen avaimet? Tantraseksistä, himourheilusta tai lapsista?

Naapurien elämä näyttää täydelliseltä. Voisiko siitä onnesta antaa vähän muillekin? Esitys käsittelee paljon lapsettomuutta. Lapsettomuus hiertää Laurin ja Ronjan välejä.  Jotain puuttuu, elämä ei tunnu kokonaiselta ja täydeltä. Sen sijaan naapurin suurperheidylli näyttää vähän liiankin onnelliselta.

Edelleenkin tunnen itseni ihan hölmöksi ottaessani selfien

Esitys on hyväntuulinen ja ajatuksia herättävä. Mistä onni löytyy? Onko aidan takana vihreämpää? Miten lapsuus ja äidin neuvot vaikuttavat elämään vieläkin? Kannattaako niitä neuvoja kuunnella vai olisiko parempi päästää jo joistakin neuvoista irti? Onko täysin tuntemattomalle helpompi puhua asioista ja ongelmista kuin läheisille?

Minulla oli mukava iltapäivä ja ilta ystäväni kanssa. Kävimme syömässä nepalilaisessa ravintolassa, kiertelimme vähän Helsingin keskustassa ja juttelimme kuulumiset läpi. Sen jälkeen parituntinen viihdyttävä teatteriesitys.Tämä oli täydellinen Hetkessä- ilta.

2 kommenttia:

 1. En ole käynyt ikuisuuteen teatterissa. Nyt pitäisi ryhdistäytyä ja hankkia liput. Tuo näytelmä kuulostaa kiinnostavalta.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kävin viime syksynä katsomassa aika monta teatteriesitystä. Tälle keväälle en ole oikeastaan löytänyt muita kiinnostavia kuin tämän Myydään 3h+k. Elokuvissa olen sitten vaihteeksi käynyt enemmän, myös katsomassa ihan aikuisten esityksiä enkä vain lastenleffoja.

   Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!