sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Teatterissa

Kävin katsomassa Luolamiestä Peacock-teatterissa. 

Esitys on matka miehen ja naisen sielunelämään. Tunnistin esityksestä minun tapani toimia ja mieheni tavan toimia. Olen keräilijä, kerään infoa, kokemuksia, sinkoilen ajatuksesta toiseen. Mieheni taas on tyypillinen metsästäjä, luolamies, hän keskittyy yhteen asiaa kerrallaan. Nauroin välillä vedet silmissä.

Hieno näyttelijänsuoritus Martti Suosalolta. Aamupäivällä minulla oli jostain syystä vähän apea ja vetämätön olo, mutta teatterista poistuin iloisena ja kepein askelin. Olin teatterissa ystäväni kanssa, mutta tämä olisi ollut kiva katsoa myös miehen kanssa.

Myöhemmin keväällä mennään samaiseen teatteriin koko perheen voimin katsomaan Risto Räppääjää.


5 kommenttia:

 1. Vihdoin pääsin koneelle. Onnea uuteen blogiin! Ihan alkaa näyttämään sinulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan blogiani. Pikku hiljaa se tästä lähtee. Vielä on teknisesti kovin kömpelö olo tämän blogin suhteen, mutta kohti uusia tuulia. Tässäkin asiassa. Mukavaa kevättä!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulla. :) Oli mukava löytää tänne! Tykkään blogisi ilmapiiristä ja siitä, että täällä on monipuolisesti kaikkea. Teatterissa olisikin ihana käydä. Kevään valoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit vastavierailulle! Blogini on vasta ihan aluillaan, mutta nyt jo monta ĺuonnosta on kirjoitettu. Ja nimenomaan, monipuolisesti kaikkea on tulossa. Käsitöitä, leffa-arvioita, kotikuvia, ehkä myös jonkinlaisia kirja-arvosteluja.

   Teatterissa on ihana käydä, seuraavan kerran olen menossa jo ihan muutaman viikon päästä katsomaan Carnagen. Ja myöhemmin keväällä lasten kanssa Risto Räppääjän ja Tarzanin.

   Valoa ja aurinkoa sinullekin!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!