sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Pieniä paloja kotoamme

Kotimme on täynnä väriä, isoäidinneliöitä, käsitöitä, aarteita ullakoilta ja kirppiksiltä. Kotimme on rakennettu 1970-luvun lopulla ja se näkyy vielä meillä. Ollaan tapetoitu, maalattu pintoja ja yritetty uudistaa kotiamme tähän päivään, mutta vielä meiltä löytyy 1970-luvun helmiä. Kuten nyt vaikka kamalaa muovimattoa vessassa ja vaatehuoneessa.

 Pienemmän pojan huone. Väriä ja paljon tavaraa. Kirjoja, pelejä, isot Jaffatyynyt. Vaaleanpunainen pieni keinutuoli on minun vanha.Esikoisen huone. Vähän hillitympi värimaailma. Graafisuutta, kirjoja, legoja.Makuuhuone. Sinistä värimaailmaa. Iso peitto isoäidinneliöistä, tyynyjä, vanhoja täkkejä. Vanha arkku, pärekoreja.


Olohuoneessa oleva vitriinikaappi. Kaapissa ovat keräilykohteeni eli Muumimukit ja Mariskoolit.

ps. säästän lukijat vielä toistaiseksi niiltä kamalilta muovimatoilta...

2 kommenttia:

  1. Onnea blogiin! Onpa teillä ihanan värikästä! Vaaleanpunainen keinutuoli on suosikkini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väriä meiltä tosiaan löytyy. Välillä ihailen vaaleita, hillittyjä ja hallittuja koteja. Mutta meillä tosiaan väriä riittää. Vaaleanpunainen keinutuoli lienee ainut vaaleanpunainen asia koko kodissamme. Mutta tuon tunnemuistot ovat rakkaat, olen saanut sen 1-vuotiaana sedältäni. Ja siitä alkaen se on kulkenut mukanani eri elämänvaiheissa ja kodeissa.

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina!