maanantai 17. maaliskuuta 2014

Jumppaa kotona

Uusin suosikkini on POP Pilates - jumpat.

Haluaisin kuntoilla lähes päivittäin, mutta koska illat työpäivän jälkeen ovat kovin lyhyitä, en raaski lähteä joka ilta lenkille tai jumppaan. Haluan ehtiä iltaisin olla lasten kanssa, tarkistaa läksyt, kysellä kokeisiin, tehdä valmiiksi seuraavan päivän ruuan. Koska en voi joka ilta lähteä lenkille tai ryhmäjumppaan, jumppaankin kotona. Pojista on hauskaa jumpata mukana tai nauraa kun äiti ei jaksa kaikkia liikkeitä tehdä. Kerran viikossa käyn ryhmäjumpassa ja kerran viikossa käyn myös joko juoksulenkillä tai sauvakävelemässä. Keski-ikäistymisen kunniaksi hankin itselleni synttärilahjaksi kävelysauvat. Vielä puuttuu kahiseva tuulipuku.

On muuten tehokkaita jumppia! Kokeilepa vaikka tuntia "Hot Abs" tai "Butt Blaster".


2 kommenttia:

 1. Ihailen sinua, että jaksat kotijumpata! Minulla se ei vain toimi, vaikka kuinka yritän. Olenkin ylpeä siitä, että olen saanut itseni vanhan lenkkeilyharrastuksen pariin. Vielä ehkä hieman puuskutan, kun hölkkään, mutta oma ja naapurikaupunginosa tulevat tutuiksi ja nyt menee jo 45-60 minuutin lenkit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ennen tätä innostusta ole koskaan motivoitunut jumppaamaan kotona. Aina aikaisemmin olen tarvinnut ryhmän ja ohjaajan, jotta olen saanut tehtyä tehokkaasti liikkeitä. Nyt motivaatio lienee tarpeeksi kova, kun tavoitteena on sekä parantaa lihaskuntoa että pudottaa painoa.

   Minäkin palasin viime syksynä lenkkeilyn pariin. Ja nyt uusin innostus on sauvakävely. Minut löytää sauvakävelemästä / lenkkeilemästä pururadalta. Pitkiä lenkkejä jaksat jo tehdä! Minäkin viime syksynä pääsin parhaimmillani 60 minuutin hölkkäilyihin, mutta talven myötä lenkkeily vähän hiipui ja kunto sen myötä laski. Nyt taas uudella innolla.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!