sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Rentoutumiskurssilla

Olin eilen Kalliolan opistolla "Opi rentoutumaan" kurssilla. Viime aikoina on  ollut kiireistä elämässäni, monta projektia samaan aikaan menossa. On ollut paljon mietittävää, on ollut pakko tehdä isoja päätöksiä. Tämä kurssi tuli hyvään saumaan. Ohjelmassa oli joogaliikkeitä, syvärentoutusta, mindfulness harjoituksia ja tiibetiläinen hengitysrentoutus. Itse hain kurssilta ennen kaikkea "nopeita", arjessa tehtäviä helppoja rentoutuksia. Ainakaan minulla ei ole arjessa aikaa pitkiin ihaniin syvärentoutuksiin. Eikä kyllä viikonloppuisinkaan. Paitsi kurssilla. Eiliseltä kurssilta nappaan mukaani hengitysharjoitukset. Syvärentoutus tyyppistä harjoitusta voisi ehkä toteuttaa ennen nukkumaan menoa. Lenkin jälkeen olisi varmaan hyvä tehdä joogaliikkeitä tai venyttelyä.Kulunut viikko ei todellakaan ole ollut tyypillinen viikko minulle. Olen ollut viikon aikana teatterissa, leffassa ja rentoutumiskurssilla. Yleensä arki on aika samaa työ-koti-lasten harrastus-oma jumppa-ruokakauppa-kirjasto rundia. Jos käy leffassa, niin se on lasten leffa. Jos käyn teatterissa, niin olen siellä useimmiten lasten kanssa.  Nyt loppukeväästä minulla on harvinaisen paljon muutakin, ihan omia menoja.  On teatteria, kässäkerhon retkeä, opintoja, kursseja, konserttia.

Mukavaa uutta viikkoa kaikille! Aurinko näyttää paistavan tulevalla viikolla, josko talvivaatteet jo uskaltaisi pestä ja laittaa varastoon odottamaan seuraavaa talvea?

2 kommenttia:

 1. Onpas ollut kiva viikko! Kyllä se tekee vaan hyvää äiti-ihmisellekkin ottaa vähän omaa aikaa välillä. :)
  Jostain syystä en onnistunut kirjautumaan lukijaksi, palaan kyllä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikko tosiaan oli kiva. On tärkeää saada välillä omaa aikaa. Olen itsekin vielä vähän pihalla tän blogin kanssa, teknisesti vielä vähän hankalaa ja opettelen tätä koko ajan. Joku on onnistunut kirjautumaan lukijaksi, tutkailen asiaa, voinko tehdä sille jotain.

   Mukavaa viikkoa! Blogiasi on aina kiva käydä lukemassa. Kotinne on kaunis ja blogisi on niin elämänmakuinen.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!