maanantai 14. maaliskuuta 2016

Viikko yrittäjän elämästäPitkästä aikaa teksti viikostani yrittäjänä. Tämä viikko oli leppoisaan edelliseen viikkoon verrattuna aika kiireinen. Mutta kaikkiaan hyvän vireen viikko. Paljon hyviä kohtaamisia.

Maanantai 7.3.

Lähes vapaapäivä. Illalla jumppatunnit klo 17-19.15, muuten vapaata. Aamupäivällä vastailin muutamaan meiliin, palautin Lasten Tunnetaito-ohjaajaopintojen etätehtävän ja aloin lueskella seuraavaan etätehtävää liittyvää kirjaa. Käväisin paikallisessa keskuksessa ruokaostoksilla.Tein ruokaa ja normaaleja kotihommia. Illalla ohjasin lähellä kotia perheliikuntaryhmän ja kaksi seikkailujumpparyhmää. Kotiin palattuani tein iltapalan pojille ja katsoin Marja Hintikka Liven telkkarista.

Tiistai 8.3.

Aamulla vastasin muutamaan meiliin. Sitten suunta Metsälään Tanssilan salille ja Vipeltävän Siilin tunneille. Ohjasin temppuilutunnit nappuloille, taaperoille ja vauvoille. Ruokakaupan kautta kotiin. Ruuanlaittoa ja poikien kanssa kuulumisten juttelua.

Illalla vielä suunta Ipanaiselle ja siellä uniluennointia reilulle kymmenelle kuulijalle.  Laitettakoon vielä muistiin, että vihdoinkin saimme vettä. Illalla putkimies sai hommat niin valmiiksi, että hanoistamme alkoi tulla vettä. Jääkylmää tosin, mutta olimme siitäkin tosi iloisia.Keskiviikko 9.3.

Minut oli kutsuttu aamupäivällä Kiloon pitämään uniluentokutsut Mothers In Business-verkoston jäsenille. Luennoin unesta ja juttelimme vielä hetken luennon jälkeen uniasioista. Suuntasin ruokakaupan kautta kotiin.

Viimeistelin blogitekstin Tietoisen vanhemmuuden poluilla (joka ehdittiin julkaista tosin vasta sunnuntaina). Illalla ohjasin kolme jumppatuntia, kaksi lasten ryhmää ja yhden perheliikuntaryhmän. Meille alkoi tulla lämmintä vettä.
 
Torstai 10.3.

Torstai on mun viikon toinen Vipeltävä Siili - päivä. Haagan salilla kaksi temppuilutuntia ja sieltä siirtyminen Ruskesuolle vauvahierontakurssille.  Kotimatkalla pysähtyin Tikkurilassa hakemaan Tanssistudio Sahramin avaimen seuraavan päivän luentoa varten.

Kävimme naapurissa saunomassa koko perheen voimin. Tämä oli viimeinen kerta, kun jouduimme naapureita vaivaamaan saunomisen tai suihkussa käymisen merkeissä, oma sauna ja kylpyhuone alkavat olla valmiita.


Perjantai 11.3.

Aamupäivällä uniluento Tikkurilassa Tanssistudio Sahramissa. Sen jälkeen kävin toimintaterapiayritys Innontilassa juttelemassa yhteistyön mahdollisuuksista Lasten Tunnetaito-ohjaajaopintojen harjoitteluryhmää varten. Käväisin kotona laittamassa ruuan uuniin ja lähdin vielä Malmille Äitipeli-kirjan julkaisujuhlaan. Minun oli tarkoitus käydä siellä aika pikaisesti ostamassa kirja ja moikkaamassa kirjan kirjoittajaa, mutta jäinkin suustani kiinni aika pitkäksi aikaa juttelemaan esimerkiksi yrittäjyydestä.

Lauantai 12.3.

Vapaapäivä. Kävin lasten kanssa Helsingissä, tarkoituksena oli käyttää poikien joululahjaksi saamia lahjakortteja Verkkokauppaan ja Partioaittaan, mutta aika vähän löysimme ostettavaa. Kävimme myös syömässä ravintolassa. Ostin pullovärit, joilla aion maalata tunnetaitoryhmiä varten tunnekiviä.

Kirjoitin blogitekstin Miten elämäni on muuttunut kahdessa vuodessa.


Sunnuntai 13.3.

Pitkästä aikaa pääsin käyttämään omaa pyykinpesukonetta, pyykkejä olikin kertynyt aikamoinen määrä parissa viikossa. Kävin lenkillä ihanassa auringonpaisteessa, pojat kävivät pulkkamäessä.

Iltapäivällä kävin ohjaamassa perhe- ja taaperosirkustunnit, tällä kertaa esikoinen oli mukana tunneilla. Edellisellä viikolla oli kuopus. Illalla kävin vielä läpi tulevan viikon jumppa- ja temppuilutunnit ja latasin soittolistat kännykkään. Tein muistilistaa asioista, joita tulevan viikon aikana pitäisi tehdä. Illalla pääsimme pikästä aikaa saunomaan omaan saunaan.

Viikko oli aika liikuntaryhmä- ja uniluentopainotteinen. Minulla on tietyt vakioryhmät joka viikko ja sitten lyhytkursseja ja luentoja vaihtelevasti.

Mukavaa uutta viikkoa kaikille! Vielä ehtii osallistua arvontaan!

2 kommenttia:

 1. Näitä yrittäjän viikkopostauksia on mielenkiintoista lukea. Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on ollut kiva laittaa näitä muistiin ja myöhemmin lueskella. Nyt taisi kyllä olla aika pitkä väli kun edellisen kerran kirjoitin viikkopostausta.

   Hyvää viikkoa sinullekin!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!