lauantai 9. joulukuuta 2017

HiljaiseloaOlen ollut koko syksyn aika hiljainen täällä blogissani. Osittain tämä on liittynyt työkiireisiin ja uuden luomiseen. Tein kaksi uutta verkkovalmennusta muutaman kuukauden aikana ja tämä vei sekä aikaa että voimia - koska siinä rinnalla ohjasin koko ajan normaalit viikkoryhmät ja luennot. Osittain tämä on liittynyt siihen, että olen halunnut vapaa-aikani käyttää muuhun kuin blogiin. Olen halunnut nähdä ystäviä, käydä teatterissa ja lasten kanssa leffassa (Paddington 2 on muuten huippuihana elokuva, suosittelen!). Olen halunnut lukea kirjoja, mikä sekin on jäänyt harmittavan vähälle tänä syksynä.

Syksyn aikana on myös tapahtunut asioita, joiden myötä olen alkanut miettiä entistä enemmän arvojani. Vanha tuttuni suorittaminen on ollut taas aika paljon läsnä tässä syksyssä ja olen tosi paljon miettinyt sitä, miten jatkossa haluan työni järjestää ja mitä töitä haluan tehdä - ja onko aika luopua jostakin.

Olen viimeisten päivien aikana kuunnellut Menestyvän yrittäjän mindset - onlinetapahtumaa ja sen myötä miettinyt aika paljonkin, mihin haluan jatkossa suunnata työtäni. Ja miten saisin omaa mindsettiani korjattua siihen suuntaan, etten enää vähättelisi niin paljon omaa osaamistani.

Kotimme alkaa vähitellen näyttää jouluiselta ja olen myös ostanut useamman joululahjan. Joulukuusen suhteen jännittää se, miten kissamme Misse siihen suhtautuu. Hyppääkö hän kuuseen? Kaataako hän sen? Leikkiikö joulupalloilla? Misse on kasvanut ihan valtavasti. Vaikea on enää muistaa sitä aikaa, kun hän oli pikkiriikkinen kissanpentu. Nyt hän näyttää jo isolta. Misse on utelias ja hän haluaa olla mukana kaikessa. Hän on myös aika omaehtoinen ja haluaa tehdä asiat omalla tavallaan. Niin suloinen ja rakas. Misse on ollut meillä heinäkuun lopusta alkaen ja tuntuu, että hän olisi ollut meillä aina.

Olen harmittavan vähän lukenut myös muiden blogeja, joten en tiedä blogituttujen kuulumisista mitään. Nyt kun töitten suhteen on alkamassa joulutauko, aion palata myös bloggaamisen pariin enemmän.

Mitä sinulle kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Jonkinlaista väsähtämistä, mutta lämmöllä joulun odotusta <3 Sellaista tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että aika monen elämään kuuluu nyt jonkinlaista väsähtämistä. Ja samalla joulun ja valon odotusta. Tsemppiä!

   Poista
 2. Saa tosiaan nähdä, mitä Misse tuumaa joulukuusesta. Muistan nyt yhden lapsuudenkotini koiran, joka kävi aina juomassa vettä joulukuusen jalasta. Ei siinä muuten mitään, mutta koiraraasu sai ilmavaivoja pihkaisesta vedestä.

  Nyt tosiaan kuuluu pientä väsähtämistä, mutta onneksi edessä on joululoma. Vielä kaksi viikkoa töitä, mutta sitten vapaata.

  Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet kissat kuulemma tykkäävät juoda vettä kuusen jalasta. Meillä ei sitä ongelmaa tule, koska meillä on ikikuusi eli tekokuusi.

   Moni on nyt väsynyt ja odottaa lomaa. Minulla on enää viikko töitä ja sitten aloittelen lomaa. Tai luultavasti käy niin, että läppärin ääressä puuhailen vielä hyvinkin lähelle jouluaattoa, mutta ohjaustöitä on enää viitenä päivänä.

   Hyvää joulun odotusta teillekin!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!