lauantai 16. joulukuuta 2017

Hetkessä: ystävien kanssa lounaalla

Mo Cafen buffettipöydän antimia


Minä en ole tänä syksynä kovinkaan paljon käynyt teatterissa tai muissa erityiselämyksissä. Kävin katsomassa kahden ystäväni kanssa Kom-teatterin esityksen "My Baby", joka oli ihan ok, muttei mikään huippukokemus. Syksy on ollut aika kiireinen töiden saralla, mutta siitä olen halunnut pitää koko ajan huolta, että näen ystäviäni.

Olen tavannut pitkin syksyä ystäviäni lounaan tai shoppailukierroksen (lähinnä katselukierroksen) merkeissä. Olemme syöneet ja jutelleet ja samalla parantaneet maailmaa ja omaa olotilaa. Jaettuna moni huoli tuntuu niin paljon pienemmältä.

Sushia Fukussa

Olen nähnyt ystäviäni eri elämänvaiheista. Niitä, joihin tutustuin edellisen työni kautta. Niitä, joihin tutustuin ollessani kotiäitinä. Niitä, joihin tutustuin mindfulness-ohjaajakoulutuksessa. Yhteistä on ollut se, että he ovat kaikki merkityksellisiä minulle ja heidän tapaamisensa saa taas auringon nousemaan elämääni.

Tammikuussa ajattelin, että tänä vuonna olisi kiva käydä kehutussa Mo Cafessa. ja siellä olenkin käynyt nyt jo monta kertaa. Ruoka on ollut maukasta ja seura mitä parhainta. Kivoiksi ruokapaikoiksi olen todennut myös Tikkurilassa olevan Mama Mozzan. Aivan mahtavaa (ja erilaista pizzaa) söin kahden ystäväni kanssa Helsingissä paikassa nimeltä Piece N Love. Harmi, kun vegepizzasta ottamani kuva oli tosi suttuinen (enkä voi sitä siksi tänne laittaa), se pizza oli jotakin tosi erilaista ja maukasta verrattuna muiden paikkojen kasvispizzoihin. Sushilla olen käynyt Fukussa ja Itamae Sushissa.

Ensi keskiviikkona näen vielä yrittäjäystävääni lounaan merkeissä. Ja tiedän, että taas jaetaan iloja, suruja, kuulumisia. Ja syödään samalla maukasta ruokaa.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että olet kiireisen syksyn lomassa kuitenkin ehtinyt tapaamaan ystäviäsi!
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystäviä olen nähnyt aika paljonkin ja siitä olen halunnut pitää kiinni.

   Mukavaa jouluviikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Kiitos kivoista ruokapaikkavinkeistä. Pikkuserkkujen kanssa käydään useita kertoja vuodessa syömässä mitä erilaisemmissa paikoissa, viimeksi jo toistamiseen Treffipubin brunssi ja Tikkurilassa kahvilla. Testattu Kontulan mahtavat kanakebabit vai mikähän niiden nimi. Aina ilolla otetaan erilaisia paikkaideoita vastaan ja ei tyyliin, siellä käy kaikki.

  Ystävät on parhaita ja nämä pikkuserkut löysin tai he löysivät minut oikeastaan pari vuotta sitten ja siitä se sitten lähti.

  Mukavaa jouluviikkoa Heli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävät ovat ihan parhaita, sekä vanhat että uudet. Minä chattailin vähän aikaa sitten yläasteaikaisen tuttavani kanssa ja oli tosi kiva viestitellä hänen kanssaan.

   Kontulassa on ilmeisesti aika monta hyvää ruokapaikkaa, pitäisikin joskus lähteä lähiökierrokselle.

   Mukavaa jouluviikkoa sinullekin Tiia!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!