torstai 11. helmikuuta 2016

Laadukasta lastenmusiikkia


Tutustuin Lastenmusiikkiorkesteri Ammuun! tuotantoon noin 1.5 vuotta sitten. Siinä vaiheessa tiesin, että tulen taas ohjaamaan työkseni paljon ryhmiä ja aloin etsiä käsiini uutta ja freesiä lastenmusiikkia. Löytyi Ammuu!. Liikuntaryhmissäni, vauvahierontakursseillani ja sirkuskursseillani onkin soinut säännöllisesti Ammuu!:n biisit. Erityistä ihastusta on saanut osakseen laulu "Viiteen", joka löytyy cd-levyltä "Pieni ja soma". 

Olin innostunut, kun kuulin, että Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu! on julkaissut uuden cd-levyn ja vielä enemmän innoissani olin, kun sain siitä arvostelukappaleen. Metsään cd-levyn sain alkuvuodesta ja se on ollut minulla ahkerassa käytössä jo nyt alkukauden tunneillani. "Karhulassa" biisin tahdissa on pyörähdelty ja kipitetty vauhdikkaasti ja "Pöllöäidin pesässä" on keinuteltu ja lennelty. Sirkus- ja temppuilutunneillani on soinut laulu "Sirkuspellet".Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu! soittaa laadukasta lastenmusiikkia tuoreella tavalla. Näitä lauluja kestää aikuinenkin kuunnella. Lämpimät suosittelut kaikille lapsiperheille ja myös lapsiperheiden parissa työskenteleville ammattilaisille!

2 kommenttia:

 1. Juuri kirosin miehelleni, että mitenhän eliminoin joka tuutista tulevan Sannin mitähän vittua- biisin tyttäreni korvilta pois. Onneksi hänellä ei ole nettiä puhelimessa! Kiitos vinkistä, meillä (arvontavoittoani) allakabullakaakin kuunnellaan edelleen paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun Allakka Pullakka on ollut kovassa käytössä.

   Minä olen taas tosi pihalla trendeistä, piti ihan googlata tuo Sannin biisi. Itse en tykkää siitä, että sanaa "vittu" käytetään lauluissa. Huumorini ei riitä tuohon lauluun.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!