sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Kuulumisia

Tunnetaitoryhmäläiseni maalaama voimahahmo

Nyt tuli pitkä blogitauko, lähes kuukauden olen ollut kirjoittamatta blogia. Ja saman ajan olen ollut seuraamatta muiden blogeja. On ollut pakko priorisoida omaa ajankäyttöä. Huomaan, että blogistani on lähtenyt pois lukijoita tämän tauon aikana.

Ennen syyslomaa tein paljon töitä, oli ryhmiä, luentoja ja kursseja. Nyt varsinaisia livetöitä ei ole ollut enää niin paljoa, mutta kaksi isoa asiaa on vienyt aikaani: olen viimeistellyt Mindfulness lapsille - verkkokurssia ja perjantaina saimme sen myyntiin. Olen tehnyt sitä verkkokurssia kesäkuusta alkaen ja se on ollut ihan valtava ponnistus. Nyt se on myynnissä ja se on kyllä superhyvä kurssi. Toinen asia, mikä on vienyt aikaani, on ensi talven ja kevään ryhmien ja kurssien aikataulutus ja tilojen etsiminen niitä varten. Apunani on nyt ollut assistentti, joka on tehnyt kartoitusta tiloista, on muokannut kutsukirjeitä ryhmiini jne jne. Silti on tuntunut, ettei aika vaan riitä. Nyt olen saanut myyntiin alkuvuoden tunnetyöpajat - ja kurssit ja se on iso helpotus minulle.

Kaiken tämän keskellä sain hiirikäden eli oikea käteni on ollut kipeä ranteesta alaselkään asti. Olen käynyt viime viikkoina vuoroviikoin tavallisessa hieronnassa ja thaimaalaisessa hieronnassa ja vihdoinkin käsijumi alkaa helpottaa. Erityisen kipeä minulla oli oikean käden olkapää.


Viime viikonloppuna oli lasten joogaohjaajakoulutuksessa (barnyoga.com) ja se oli hyvä ja ajatuksia herättävä koulutus. Kaksi viikkoa sitten sunnuntaina olin Tasapainoa erityisherkkyyteen - koulutuspäivässä ja sen jälkeen jäin miettimään, että sekä minussa itsessäni että myös molemmissa lapsissani on erityisherkkyyden piirteitä.

Tänään vietämme isänpäivää läheisenpäivä - teemalla. Minun isäni on kuollut, mieheni ja lasten isä on nyt Kiinassa työmatkalla. Menen syömään ravintolaan poikien kanssa. Ja tänään aion vain olla ja chillailla. Olen nyt ansainnut sen.

Mitä sinulle kuuluu?

12 kommenttia:

 1. Onnittelut uuden verkkokurssin valmistumisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sen kurssin tekeminen on ollut tosi iso projekti ja nyt on olo kepeä, kun kurssi on valmis.

   Poista
 2. Hienoa, että olet saanut verkkokurssin valmiiksi! Tuosta erityisherkkyydestä pitäisi itsekin lukea enemmän. Enemmän ja vähemmän herkkiä on lähipiiri täynnä.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin haluaisin lukea erityisherkkyydestä paljon lisää. Ehkä joululomalla on aikaa paneutua siihen teemaan. Taisin jo jonkun kirjan laittaa kirjastoon varaukseen.

   Verkkokurssin valmistuminen on iso asia, olen sitä niin pitkään tehnyt.

   Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 3. "Puuhailusi" kuulostavat erittäin mielenkiintoisilta ja tärkeiltä. <3 On hienoa, että esimerkiksi tunnetaitojen ja mindfullnesin opettamiseen lapsille on havahduttu. Valtavan ärsyke- ja viriketulvan keskellä pehmeämmät aktiviteetit tulevat terpeeseen. Meilläkin on juuri tutkisteltu tunnetaitoja lastenkirjoista -tekee muuten hyvää aikuisellekin. Ihanaa loppuviikkoa Heli! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että tunnetaitojen opettaminen on tosi tärkeää lapsille ja olen iloinen, että tähän asiaan on viime vuosina havahduttu.

   Kiva, kun olette löytäneet tunnetaitokirjoja, niitä on nykyään enemmän ja enemmän - ja hyvä niin.

   Ihanaa loppuviikkoa sinullekin ja kiitos kommentistasi!

   Poista
 4. Onnea verkkokurssin valmistumisesta! Joskus elämässä vain pitää priorisoida ja jättää osa asioista odottamaan sopivampaa aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänä syksynä on pitänyt priorisoida paljon ja vähiten tärkeät asiat ovat jääneet pois - tämän blogin päivitys on ollut yksi niistä asioista, joka on jäänyt vähälle syksyn aikana. Mutta nyt kun verkkokurssi on valmis, on aikaa taas vähitellen blogillekin

   Poista
 5. Onpas sinulla ollu kiireistä! Toivon sinulle levon hetkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko syksy on ollut aika kiireinen ja hengähdystauko tuntuu nyt ansaitulta.

   Poista
 6. Voi ihanuus, mikä upea kuva heti ekana! Chillaus on hyväksi meille kaikille välillä, joten anna palaa vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo maalaus on tosi ihana. Tunnetaitoryhmäläiseni maalasi sen voimahahmokseen.

   Laiskottelu ja lepäily on tärkeää. Sitä toivon nyt elämääni enemmän tiiviin työsyksyn jälkeen.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!