sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Synttärilahjat itselle


Tänään on syntymäpäiväni. Syntymäpäivieni ajankohtaan liittyy vuosittain myös penkkarit ja vanhojen tanssit. Aiemmin tuli mietittyä, että eihän siitä nyt kovin kauaa ole kun itsekin tanssi hienossa puvussa ja riekkui naamiaisasussa abirekan kyydissä. Tänä vuonna mietin ensimmäistä kertaa, ettei siihen nyt ihan hirveän kauaa ole, kun esikoinen on tanssimassa vanhojen tansseissa. Aika käsittämätön ajatus.

Meillä ei ole miehen kanssa tapana ostella lahjoja toisillemme ja ainut keltä saan jotain lahjaksi on äitini. Ja hän antaa minulle aina rahaa sanoen: "osta jotain tarpeellista itsellesi". Tänä(kin) vuonna ostin itse itselleni synttärilahjat.Joululahjaksi tilasin itselleni Anelmaiset - sukat ja alkuvuodesta alkoi säärystimet houkutella. Laitoin tilaukseen säärystimet, joissa olisi vihreää, ruskeaa tai muita luonnonsävyjä. Ne valmistuivat juuri sopivasti syntymäpäiväkseni, perjantaina hain ne itselleni. Ystäväni kaverin äiti on näitä Anelmaisia minulle neulonut.


Inspirational Medleyn kaulakoru "Tyylilyyli" on tehty käsityönä kutistemuovista. Näin korut ensimmäistä kertaa viime syksynä käydessäni Korson aseman puodissa ja ihastuin niihin. Kun aloin miettiä itselleni syntymäpäivälahjaa, koru palasi mieleeni. Yhdessä esikoisen kanssa valitsimme "Tyylilyylin" koruksi minulle. Toisena vaihtoehtona mietin "Satuseppoa".

Syntymäpäiväni tienoille ajoittuu myös hiihtoloman alkaminen. Meillä on edessä lomaviikko, josta vietämme muutaman päivän Mikkelin mummilassa. Tiistaina suuntaan Mikkeliin poikien kanssa, mies jää kotiin tekemään töitä, sillä hänellä ei ole lomaa (koska hän vaihtoi työpaikkaa viime syksynä eikä lomia näin ole vielä kertynyt).

Mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Onnellista syntymäpäivää tätäkin kautta! ♥

  Ihana, ajatuksella hankittuja lahjoja. Minulla on onni saada sukkia ja säärystimiä anopilta, joka on innokas neuloja. Nyt on ollutkin todella kivoja malleja, sain toivoa itselleni uudet maaliskuiseksi syntymäpäiväkseni. Tyylilyyli-koru on ihana! Voisinkin hankkia sellaisen lahjaksi ystävälleni, jolla on pian synttärien aika.

  Hyvää hiihtolomaa ja Mikkelin-reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos synttärionnitteluista!

   Meillä äitini on ollut aikaisemmin innokas neuloja ja perussukkia häneltä on tullut meille paljon. Nämä Anelmaiset ovat liian haastavat hänelle neulottavaksi ja nyt hän on muutenkin neulonut vähemmän, kun neulominen käy hänellä niin paljon niska-hartiaseutuun.

   Nuo Inspirational Medleyn korut ovat ihania. Tykkään tosi paljon Tyylilyylistä. Se on taatusti mukava lahja ystävälle.

   Mukavaa uutta viikkoa teillekin!

   Poista
 2. Hyvää syntymäpäivää ja mukavaa lomaa!

  Säärystimet ovat niin ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen samaa mieltä, nuo säärystimet ovat superihanat.

   Poista
 3. Myöhästyneet, mutta lämpimät onnittelut :)
  Ihanat syntymäpäivälahjat. Käsintehdyt asiat lämmittävät aina sekä kehoa että mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä arvostan tosi paljon käsityötä. Ja yrittäjyyden myötä koko ajan enemmän halua tukea pienyrittäjyyttä.

   Poista
 4. Myöhästyneet synttärionnittelut <3 Ihanat sukat!!!! :)

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina!