maanantai 23. marraskuuta 2015

Oi valoa!


Pääkaupunkiseudullekin on satanut lunta. Vähän. Sen verran, että se on tuonut valoa pimeyteen. Pitkään olikin todella synkkää, harmaata ja sateista. 

Olen viikonlopun aikana miettinyt paljon kiitollisuutta. Eilen oli ohjaamani Mindfulnessia vanhemmille - kurssin toiseksi viimeinen kerta ja teemana oli myönteiset tunteet ja kiitollisuus. Olen viikonlopun aikana tuntenut suurta kiitollisuutta monista asioista.

Lauantaina olin poikien koulun marrasmarkkinoilla talkoolaisena onnenpyörä - pisteessä koko päivän. Oli mahtavaa nähdä yhteisöllisyyttä tapahtumassa. Tunsin onnen suorastaan läikkyvän rinnassani. Eilen katsoimme leffan "Big Hero 6" ja se oli mukava hetki oman perheen kanssa. Taas läikähti sydämessä. Olen onnellinen ja iloinen siitä, että saan tehdä työtä, josta nautin ja jonka koen merkitykselliseksi. Ja kaiken lisäksi työni on itseluomani.

Kiitollisuutta tunnen myös lähestyvästä joulusta, ensimmäisiä koristeita on  nyt laitettu esille. Joulu on ihanaa levollista yhdessä olon aikaa. Aikaa perheelle, aikaa itselle.

Tällä hetkellä olen myös onnellinen siitä, että syksyn suurin työsuma on nyt ohitettu ja minulla on nyt aikaa myös opinnoilleni ja ajatuksilleni. Työt vähenevät pikku hiljaa joulua kohden ja edessä on pitkä loma.

Tällaisia ajatuksia minussa herätti lumi, valo ja kiitollisuus. Mukavaa viikkoa sinulle!

4 kommenttia:

 1. Ihania kiitollisuuden aiheita. Upeaa että tuli lunta, sillä synkkyys alkoi väsyttämään liiankin kanssa. Joulua odotellessa, juuri perheen yhteistä kiireetöntä aikaa. <3

  Valoisaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi on ihana asia, se tuo niin paljon valoa. Voi kun se nyt säilyisi eikä sulaisi pois.

   Valoisaa viikkoa sinullekin ja ihanaa kun jaksat kommentoida blogiini.

   Poista
 2. Meilläkin lunta ihmeteltiin. taapero kävi useasti ikkunassa eikä aamupalastakaan ollut tulla mitään, kun maassa oli sitä ihmeellistä "tunta". :D Uutta kerrosta odotellaan jo kovasti saapuvaksi ja tällä kertaa toivotaan sen myös pysyvän. :)

  Valoisaa joulun odotusta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä päin lumi suli vuorokauden päästä pois. Tänään oli käsittämättömän pimeä päivä. Sitä valoa odotellessa!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!