torstai 23. huhtikuuta 2015

Arvonnan voittaja ja viime päivien kuulumisia


Arvoin stressinhallintakortit ja korttipakan voitti Minna M. Onnittelut ja laitatko viestiä minulle heli @ kasvuntaika.fi

Viikkoni on ollut vähän tahmainen. Tuntuu, ettei mikään asia etene ja se turhauttaa. Tulee mieleen viime kevät, jolloin koin samoja fiiliksiä. Hain yhteistyökumppaneita itselleni tulevaa yritystoimintaa varten ja tuntui, että seinä tuli vastaan seinän perään. Nyt on hyviä yhteistyökumppaneita olemassa, mutta haluaisin erityisesti satuhierontakursseihin vähän uutta tuulta. Toivon, että asiat vielä loksahtavat paikoilleen. Ja yritän samalla pitää mielessäni, että asiat menevät juuri kuten niiden kuuluukin.

Eilen ja toissapäivänä loppui koko kauden kestäneitä liikuntaleikkiryhmiä ja se tuntui haikealta. Ja olihan se liikuttavaa, kun lapset tulevat halaamaan ja eräs isoäiti (joka kävi koko kevään lapsenlapsensa kanssa tunneillani) sanoi, että "olet Heli aivan ihana ohjaaja". Kiitoskiitoskiitos!


Tahmeuden ja haikeuden lisäksi viikkoon on sisältynyt myös ilon hetkiä. Sain lopulliset version Ilokuvauksen kuvista. Olin pari viikkoa sitten kuvattavana Kaivopuistossa. Kirjoitan tästä oman blogipostauksen kunhan ehdin. Minulla on olo että epäonnistun aina kuvissa ja näytän muutenkin kamalalta, mutta kyllä kuvien joukossa on muutama kiva otos. Nämä kuvat tulevat yritykseni nettisivuille, jahka ne ehditään sinne siirtää.

Olen aloittanut blogiyhteistyön merkeissä Enneastartti - ihmistuntemuksen ABC kurssin ja myös tästä tulen kirjoittaman lisää blogiini. Olen jo saanut pari oivallusta itsestäni. Ja haenkin kurssilta oivalluksia elämääni ja kasvua ihmisenä.

Kevät etenee ja on ihanaa seurata kuinka kukkia puskee kukkapenkistä ylös. Aurinkokin on paistanut monena päivänä.

Itsellä on olo, että kone meinaa hyytyä ja siksi olenkin varannut aikaa itselleni. Tänään menen vyöhyketerapiaan ja lauantaina kampaajalle. Tänä iltana pääsen myös discoon. Esikoisen luokka tekee varainkeruuta leirikoulua varten ja meidänkin perhe antaa talkoopanoksensa. Mies on koko illan paikalla ja minä menen tekemään loppusiivousta. Heh, onneksi kyseessä on alakoululaisten disco, niin mun ei tartte siivoilla oksennuksia. Ellei joku ole sitten syönyt karkkiövereitä ja ykäilee niitä....

Millainen sinun viikkosi on ollut?

* postauksen kuvat ovat Ilokuvauksen satoa

8 kommenttia:

 1. Noi stressikortit tulee niin oikeaan osoitteeseen!!! Jee! Tykkäsin etenkin tuosta tokasta valokuvasta! Mukavaa viikkoa! Laitan sähköpostia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kun stressinhallintakorteille tulee käyttöä! Sain meilisi ja laitan huomenna tai lauantaina postin matkassa kortit sinulle.

   Mukavaa viikko sinullekin!

   Poista
 2. Kivat kuvat sinusta. Minulla on aivan samanlainen olo, että en onnistu valokuvissa ja tunnen oloni epämukavaksi kuvattaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen tosi tyytyväinen näihin kuviin. Minulle on tosi tyypillistä, että valokuvissa on silmät kiinni, muuten vaan typerä ilme tai sitten iskee oma kriittisyys eikä mikään kuva näytä hyvältä. Ilokuvauksen kuvaaja osasi hommansa ja sai minut rentoutumaan.

   Poista
 3. Onpas ihania kuvia - niin valoisia ja rauhallisia! Nämä kevätviikot menee nopeasti. Aika tavallinen, arkinen viikko alkaa olla lopuillaan. mutta arkihan on ihmisen parasta aikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään myös noista kuvista paljon. Ja se on niin totta, että kevätviikot menevät vauhdilla, kohta ollaan jo lasten kevätjuhlissa ja kesässä. Ja nyt taas arki tuntuu alkuviikon tahmeuden jälkeen hyvältä.

   Poista
 4. Olet onnistunut todella hyvin näissä kuvissa, mielestäni ne ovat todella kauniita.
  Enneastartti taitaa liittyä enneagrammiin. Tästä onkin kiva kuulla enemmän.

  Oikein mukavaa viikonjatkoa mukavan viikon lopuksi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi valokuvien suhteen! Itsekin pidän noista kuvista.

   Enneastartti liittyy enneagrammiin, se on "starttikurssi" teemaan. Kirjoittelen siitä blogiini, kunhan saan kuunneltua muutaman kurssiluennon lisää.

   Mukavaa viikon jatkoa sinullekin!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina!